مصاحبه محمد محسن عزیزی مدیر مجموعه سبک زندگی رسش با روزنامه جام جم در تاریخ 13تیر 1402 با عنوان فرمولی برای سلامت پوست. مرحله اول، تعدیل مزاج: در این مرحله، لازم است مزاجمان را بشناسیم و تشخیص دهیم که بر اساس هرکدام از مزاجهای گرم و تر، گرم و خشک و سرد و خشک، چه مواد غذایی را استفاده کنیم که این مزاج را به تعادل برسانیم. به عنوان مثال، افراد با مزاج گرم وتر که مدام پوست صورتشان گل میاندازد، باید مصرف غذاهای غلیظ و نشاستهای را محدود و از غذاهای سرخکردنی و تند و پر ادویه دوری کنند.